Galvenā » Raksti » Piektdienas dzīve |
Sastāvdaļas.
Pagatavošana.
Biezpienam pievieno 2 ēdamkarotes cukura un samaisa viendabīgā masā. Saldajam krējumam pievieno ēdamkaroti cukura un saputo stingrās putās. Putukrējumam pievieno biezpiena masu un samaisa. Avenes saspaida ar dakšiņu, pievieno 2 ēdamkarotes cukura, kartupeļu cieti, pielej 800 ml ūdens un nedaudz uzkarsē. Auzu pārslas apcep sviestā zeltaini brūnas. Tad pievieno brūno cukuru un cep, līdz cukurs karamelizējies. Pēc tam auzu pārslas izklāj uz plakana šķīvja plānā kārtā, lai atdziest. Kārto desertu: vispirms ielej aveņu mērci, tad biezpiena masu, pārkaisa karamelizētos kraukšķus. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 191 | |
Komentāru kopskaits: 0 | |