Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Drumstalām Pagatavošana Pagatavo drumstalas. Aukstam sviestam pievieno miltus un saberž sīkās drumstalās. Tad pievieno cukuru, kanēli, sasmalcinātus riekstus un samaisa. Liek saldētavā. Gatavo mīklu. Sviestam pievieno cukuru un saputo. Pievieno olas, pienu un samaisa, līdz veidojas viendabīga masa. Miltiem pievieno vaniļas cukuru, kanēli, cepamo pulveri, samaisa. Pakāpeniski pievieno olu masai un sajauc mīklu. Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež nelielos kubiņos, pievieno mīklai un samaisa. Liek mīklu ietaukotā cepamajā formā un pa virsu, uz rupjas rīves, uzrīvē drumstalas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram stundu un 10 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 494 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |