Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Ābolu kēkss ar šokolādes glazūru
Sastāvdaļas milti - 100 g Pagatavošana Atdala olu dzeltenumus, pievieno cukuru un saputo. Miltus sajauc ar kakao pulveri, cepamo pulveri, olu masā un samaisa. Ābolus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves un iemaisa mīklā. Olu baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā mīklā. Lej mīklu ietaukotā kēksa formā. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes. Izcepto kēksu atdzesē cepamajā formā, tad izgāž uz paplātes un pārlej ar izkausētu šokolādi. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 534 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |