Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Ābolu kūka ar karameļu glazūru
Sastāvdaļas Pamatnei Karamelei Pagatavošana Miltus sajauc ar cukuru, saberž ar sviestu, pielej aukstu ūdeni un samīca mīklu. Klāj ietaukotā cepamajā formā, sadursta ar dakšiņu, liek uzkarsētā cepeškrāsni un cep 180°C apmēram 10 minūtes. Tikmēr nomizo ābolus un sagriež šķēlītēs. Pagatavo karameļu masu. Uz izceptās pamatnes klāj ābolu šķēlītes, pārlej ar karameļu masu un liek cepeškrāsnī 25-30 minūtes cepties. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 513 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |