Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Ābolu kūka ar kokosriekstu skaidiņām
Sastāvdaļas Āboli - 2 gab. Pagatavošana Nomizo ābolus, izgriež serdes un sagriež mazos gabaliņos. Izkausētu sviestu saputo ar cukuru. Pievieno olas un atkal saputo. Miltiem pievieno cepamo pulveri, kokosa skaidiņas, sajauc. Saputotajai sviesta masai pakāpeniski pievieno pienu un miltu masu, rūpūgi samaisa. Pēc tam iecilā sagrieztos ābolus. Uzsilda cepeškrāsni. Ietaukotu veidni izkaisa ar rīvmaizi, klāj mīklu, pārkaisa ar 2 ēdamkarotēm cukura un mandeļu skaidiņām. Cep 190ºC apmēram 35 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 965 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |