Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Nomizo ābolus, izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs. Katliņā samaisa medu ar citrona sulu, pievieno ābolus, pārkaisa ar kanēli un karsē uz vidējas uguns apmēram 5-7 minūtes. Pagatavo mīklu. Olas saputo ar cukuru. Tad pievieno izkausētu sviestu, sarīvētu citrona miziņu un visu labi samaisā. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli, kanēli. Iesijā olu masā un samaisa mīklu. Ietauko cepamo formu (20 cm), lej mīklu un liek virsū ābolu masu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 190°C apmēram 45 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 846 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |