Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pagatavošana Miltus sajauc ar pūdercukuru, sāli. Pievieno, gabaliņos sagrieztu, aukstu sviestu un saberž drupačās. Pievieno ledaini aukstu ūdeni, samīca mīklu un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Nomizo ābolus, sagriež gabaliņos. Pievieno brūkleņu masai, pievieno vēl 2 ēdamkarotes cukura un samaisa. Lielāko mīklas daļu izrullē, klāj cepamajā formā, veido maliņās. Lej pildījumu, izlīdzina un pārkaisa ar kanēli. Atlikušo mīklu izrullē, sagriež strēmelēs un kārto uz pildījuma, lai veidojas restīte. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200 C apmēram 45 minūtes. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 430 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |