Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Izsijātiem miltiem pievieno sakapātu sviestu un saberž drumstalās. Pievieno ūdeni un samīca mīklu. Mīklu sadala divās daļās. Lielāko mīklas daļu izrullē un klāj cepamajā formā, veidojot maliņas. Nomizo ābolus un sagriež nelielos gabaliņos. Miltus sajauc ar cukuru un kanēli, uzber sagrieztajiem āboliem un samaisa. Klāj apviļātos ābolus cepamajā formā un pa virsu saliek nelielas sviesta piciņas. Izrullē atlikušo mīklu, klāj uz pildījuma un ar nazi vietām iegriež. Pārsmērē ar sakultu olu, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 50-55 minūtes, līdz pīrāgs zeltaini brūns. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 483 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |