5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi

Ābolu pīrāgs ar kraukšķīgām drumstalām

Sastāvdaļas 

sviests - 150 g
brūnais cukurs - 200 g
milti - 100 g
auzu pārslas - 70 g
cepamais pulveris - 1 tējk.
šķipsniņa sāls
kanēlis - 1 tējk.
medus - 1 ēd.k.
4-5 āboli

Pagatavošana

Miltus sajauc ar auzu pārslām, cukuru, sāli, cepamo pulveri.

Pievieno aukstu sviestu, saberž drupačās un liek uz 15 minūtēm ledusskapī.

Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež nelielos gabaliņos. Pārkaisa ar kanēli, pievieno medu un samaisa.

Cepamajā formā klāj daļu mīklas drupaču, liek virsū ābolu pildījumu un pārbārsta ar atlikušajām mīklas drupačām. 

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes.

Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (27.02.2018)
Skatījumu skaits: 853 | Atslēgvārdi: Augļu kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0