Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Ābolu pīrāgs ar kraukšķīgām drumstalām
Sastāvdaļas sviests - 150 g Pagatavošana Miltus sajauc ar auzu pārslām, cukuru, sāli, cepamo pulveri. Pievieno aukstu sviestu, saberž drupačās un liek uz 15 minūtēm ledusskapī. Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež nelielos gabaliņos. Pārkaisa ar kanēli, pievieno medu un samaisa. Cepamajā formā klāj daļu mīklas drupaču, liek virsū ābolu pildījumu un pārbārsta ar atlikušajām mīklas drupačām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 853 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |