Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Olu dzeltenumiem pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Tad pievieno mīkstu sviestu un vēlreiz saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Atdzesēto mīklu klāj cepamajā formā ar noņemamām malām, vienmērīgi izlīdzina un sadursta ar dakšiņu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Tikmēr nomizo apelsīnu un sadala šķēlītēs. Nomizo bumbieri un arī sagriež šķēlītēs. Saputo olu baltumus, pakāpeniski pievienojot pūdercukuru. Uz izceptā biskvīta kārto apelsīnu un bumbiera šķēlītes, klāj virsū saputotos olu baltumus, liek cepeškrāsnī un cep vēl apmēram 25 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 562 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |