Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas skābais krējums - 700 g Pagatavošana Želatīnam uzlej 150 ml auksta ūdens un uzbriedina. Izšķīdina želeju (kā rakstīts uz paciņas) un ļauj nedaudz sarecēt. Nomizo apelsīnus un sadala šķēlītēs. Kārto formā, pārlej ar želeju un liek ledusskapī sastīvēt. Krekerus salauž nelielos gabaliņos. Krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Karstā ūdens peldē izkausē uzbriedināto želatīnu, nedaudz padzesē, pielej krējuma masai un vēlreiz saputo. Pieber krekerus un samaisa. Lej krējuma masu uz sastīvējušās apelsīnu želejas, izlīdzina un liek ledusskapī sastīvēt. Kad torte pilnībā sastīvējusi, formu uz pāris sekundēm ieliek karstā ūdenī un izgāž uz šķīvja. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 465 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |