Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Ātrā brīvdienu ābolu kūka
Sastāvdaļas sviests - 250 g Pagatavošana Sviestu izkausē, pievieno skābu krējumu, miltus un samīca mīklu. Tad miklu sadala divās daļās un pirmo daļu izrullē un ieklāj panna, lai malas ir pāri pannai. Liek sīki sagrieztus ābolus, kanēli un cukuru. Izrullē otro kārtu un liek virsū āboliem un maliņas no pirmās kārtas uzliek virsū otrai kārtai. Visu pārziež ar olu un sadursta ar dakšiņu, lai ir kur gaisam iziet. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 40 min, līdz zeltaini brūns. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 743 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |