5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi

Ātrā ievārījuma torte tējošanai

Sastāvdaļas

Biskvītam
olas - 2 gab.
cukurs - 1 glāze
piens - 1 glāze
ievārījums - 1 glāze (kazeņu, upeņu, plūmju un melleņu)
soda - 2 tējk.
milti - 2 glāzes

Krēmam
krējums - 2 glāzes
pūdercukurs - ½ glāze

Pagatavošana

Olām pievieno glāzi cukura un saputo.

Pievieno glāzi piena, glāzi ievārījuma, sodu un samaisa.

Beigās iesijā miltus un samaisa.

Gatavo mīklu sadala divās daļās, lej cepamajā formā un 180°C cep divus biskvītus. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.

Pagatavo krēmu.
Krējumam pievieno ½ glāzi pūdercukura un saputo.

Liek uz paplātes pirmo biskvītu, smērē krēma kārtu. Virsū liek otru biskvītu un atkal pārsmērē krēmu.

Liek uz pāris stundām ledusskapī ievilkties.

Griežam gabaliņos un cienājamies!

Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (28.04.2020)
Skatījumu skaits: 730 | Atslēgvārdi: Augļu kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0