Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Ātrā ievārījuma torte tējošanai
Sastāvdaļas Biskvītam Krēmam Pagatavošana Olām pievieno glāzi cukura un saputo. Pievieno glāzi piena, glāzi ievārījuma, sodu un samaisa. Beigās iesijā miltus un samaisa. Gatavo mīklu sadala divās daļās, lej cepamajā formā un 180°C cep divus biskvītus. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Pagatavo krēmu. Liek uz paplātes pirmo biskvītu, smērē krēma kārtu. Virsū liek otru biskvītu un atkal pārsmērē krēmu. Liek uz pāris stundām ledusskapī ievilkties. Griežam gabaliņos un cienājamies! Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 730 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |