Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas jogurts bez piedevām - 350 g Pagatavošana Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un ļauj uzbriest. Kēksa cepamajā formā klāj pārtikas plēvi un, apmēram līdz pusei, kārto svaigas avenes. Pusi uzbriedinātā želatīna izkausē karstā ūdens peldē, pievieno aveņu sulai, samaisa un lej formā uz avenēm. Liek uz 1-2 stundām ledusskapī sastīvēt. Kad želeja sastīvējusi, jogurtam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un samaisa. Kad torte pilnībā sastīvējusi, izceļ no formas, apgāž otrādi un noņem plēvi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 475 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |