Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas baltā šokolāde - 200 g Pagatavošana Šokolādi izkausē karstā ūdens peldē un nedaudz padzesē. Mandeļu miltus sajauc ar kviešu miltiem, cepamo pulveri, pieber izkausētajai šokolādei un samaisa. Pievieno sarīvēto apelsīna miziņu un vēlreiz samaisa. Sviestam pievieno cukuru un saputo. Pēc tam pievieno olas un saputo gaisīgu masu. Saputoto olu masu pievieno šokolādes masai un samaisa. Beigās pievieno svaigas avenes un lēnām samaisa. Cepamajā formā klāj cepampapīru, lej mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 50-55 minūtes. Izcepto kūku atdzesē, dekorē ar svaigām avenēm un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 336 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |