Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Balzano ābolu kūka
Sastāvdaļas sviests - 115 g Pagatavošana Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Pievieno izkausētu sviestu, pienu un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli. Iesijā olu masā un samaisa mīklu. Nomizo ābolus, izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs. Ieber mīklā un samaisa. Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 190°C apmēram 45-50 minūtes, līdz zeltaini brūna. Izcepto kūku atdzesē, ja vēlas, pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 969 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |