Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Miltus sajauc ar cukuru un sāli. Pievieno gabaliņos sagrieztu, aukstu sviestu un saberž drupačās. Pievieno biezpienu un samīca. Olas dzeltenumu sakuļ ar 2 ēdamkarotēm auksta ūdens, pievieno drupaču masai un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī. Atdzesēto mīklu klāj cepamajā formā (23 cm) un veido maliņas un pamatu vairākās vietās sadursta ar dakšiņu. Pagatavo pildījumu. Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Tad pievieno jogurtu, kartupeļu cieti un samaisa. Aprikozes nomizo, sagriež šķēlītēs, kārto uz mīklas un pārlej ar jogurta pildījumu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 802 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |