Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu aukstu sviestu un saberž drupačās. Tikmēr pagatavo pildījumu. Biezpienam pievieno krējumu, olas, cukuru un saputo. Ietaukotā cepamajā formā klāj mīklu un veido apmēram 4-5 cm augstas maliņas. Lej pildījumu un virsū uzber mellenes. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35-40 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē, izceļ no cepamās formas, griežam gabaliņos un cienājamies. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 684 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |