Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas sviests - 200 g Glazūrai cukura graudiņi dekorēšanai Pagatavošana Saputo mīkstu sviestu ar cukuru. Pievieno olas un labi saputo. Pievieno uz smalkās rīves sarīvētus burkānus, ananāsu sulu, sagrieztus ananāsu gabaliņus, miltus, cepamo pulveri un sajauc mīklu. Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 25-30 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē. Tikmēr pagatavo glazūru. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno pienu, kakao un, nepārtraukti maisot, karsē, līdz veidojas viendabīga masa. Pārlej pīrāgu, pārkaisa ar cukura graudiņiem un ļauj sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 565 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |