Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Biskvītam Krēmam Dekorēšanai Pagatavošana Mandeles aplej ar karstu ūdeni, noņem miziņu un sablendē. Burkānus sarīvē uz smalkās rīves. Saputo olas ar cukuru, pievieno eļļu, sasmalcinātās mandeles un samaisa. Miltiem pievieno garšvielas, cepamo pulveri, sajauc un pievieno olu masai. Visu samaisa un pievieno sarīvētos burkānus. Samaisa, līdz veidojas vienveidīga masa. Cepamo formu ieziež ar sviestu, apbārsta ar miltiem un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 55-60 min. Gatavību pārbauda ar kociņu. Izcepto torti atdzesē un pārgriež uz pusēm, lai veidojas divi biskvīti. Pagatavo krēmu. Mandeļu skaidiņas uz pannas pāris minūtes apgrauzdē un dekorē torti. Liek torti ledusskapī uz pāris stundām, lai ievelkas. Griežam gabaliņos un cienājamies! Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 298 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |