Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Pagatavošana Olām pievieno cukuru. vaniļas cukuru un saputo. Pievieno mīkstu sviestu un vēlreiz saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa. Sarīvē burkānus, apelsīna miziņu, pievieno olu masai un samaisa mīklu. Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē, noņem papīru un pārgriež uz pusēm. Pagatavo krēmu - krējumam pievieno iebiezināto pienu un saputo. Uz viena biskvīta smērē pusi krēma, liek virsū otru biskvītu un pārsmērē ar atlikušo krēmu. Pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem vai biskvīta drupačām un liek uz divām stundām ledusskapī. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2382 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |