5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi

Cepumu - persiku kūka

Sastāvdaļas 

biezpiens - ½ kg
saldais krējums - 500 ml
Selgas cepumi - 3 pac.
cukurs 
konservētas persiku pusītes - 2 bundžiņas (850ml)
želatīns - 10 g

Pagatavošana

Biezpienu izberž caur sietiņu, sajauc ar saputoto krējumu un iecilā sagrieztus persikus.

Tortes formā ar noņemamām malām kārto cepumus. Katru cepumu viegli apmērcē sīrupā.

Liek virsū biezpiena masu, tad atkal cepumu kārtu. Tā kārto trīs cepumu kārtas.

Dekorē ar persiku pusītēm.

Uzbriedina un izkausē želatīnu, samaisa ar persiku sīrupu un pārlej torti. 

Liek ledusskapī vismaz uz 10 stundām stundām sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (11.04.2020)
Skatījumu skaits: 440 | Atslēgvārdi: Biezpiena kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0