Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Citronkūka Prieciņš
Sastāvdaļas 10 olas Pagatavošana Sviestu izkausē. Olu baltumus saputo stingrās putās. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru, rīvētu citrona miziņu. Dzeltenumiem pielej izkausētu sviestu, sakuļ, iesijā miltus, samaisa. Mīklai pielej puslitru silta piena, kārtīgi samaisa, tad pielej otru puslitru. Mīklā iejauc olu baltumus. Ietaukotu, dziļu cepampannu izkaisa ar miltiem, lej mīklu. Cep 1 stundu 20 minūtes 180°C. Gatavo kūku atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, sagriež gabaliņos. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 438 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |