Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Drumstalu pīrāgs ar ābolu ievārījuma pildījumu
Sastāvdaļas 2 olas Pildījumam Pagatavošana Olām pievieno cukuru un saputo. Pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Miltus sajauc ar sodu, pievieno olu masai un samīca mīklu. 1/3 mīklas ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm saldētavā. No pārējās mīklas izrullē apmēram 1 cm biezu plāksni, klāj cepamajā formā. Pa virsu smērē ievārījumu un virsū uzrīvē atdzesēto mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30-35 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē un griež kvadrātiņos. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 577 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |