Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Biskvītam Pildījumam Pagatavošana Cepam biskvītu. Olu dzeltenumiem pievieno cukuru un saputo gaisīgā masā. Miltus iesijā olu masā un samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā mīklā. Plātī klāj cepampapīru, lej mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10-15 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un sagriež nelielos gabaliņos. Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un atstāj uzbriest. Krējumam pievieno cukuru un saputo. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, pievieno krējuma masai un labi samaisa. Piemērotā formā klāj pārtikas plēvi, kārto sagrieztus kivi un zemenes, pārlej ar krējuma masu. Tad liek biskvīta gabaliņus, kivi, zemenes un lej krējumu. Tā, līdz saliktas visas kārtas. Liek uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 516 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |