Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Indijas ābolu kūka
Sastāvdaļas milti - 150 g Pagatavošana Kefīru sajauc ar mannā un atstājam aptuveni uz 30 minūtēm, lai uzbriest. Eļļu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Rozīnes (šajā gadījumā rozīnes un aprikožu gabaliņus) aplejam ar karstu ūdeni uz dažām minūtēm. Mannai, kas sajaukta ar kefīru, pievieno sodu. Rozīnēm nolej ūdeni un apbārsta ar miltiem, lai cepot tās nenogrimtu mīklā. Cukuram, kas sakults ar eļļu, pievieno miltus un mannu ar kefīru. Uzmanīgi iecilā rozīnes un ābolu gabaliņus. Masu klāj ietaukotā veidnē. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C līdz gatavs. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 662 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |