Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Kijevas ķiršu pīrāgs
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Krējumam pievieno cukuru un maisa, līdz cukurs izkusis. Pievieno cepamo pulveri, miltus un samīca mīklu. Mīklu izrullē (mazliet mīklas atstāj pīrāga noformēšanai). Izrullēto mīklu klāj ietaukotā cepamajā formā un veido maliņas. Uz mīklas pamatnes klāj ķiršus un pa virsu, no atlikušās mīklas, veido restīti. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15 minūtes. Tad pārlej ar krējumu, pārkaisa ar cukuru un cep vēl apmēram 15- 20 minūtes, līdz pīrāgs zeltainu brūns. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 559 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |