Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas ķirbis - 600 g Pagatavošana Ķirbi nomizo, sagriež nelielos gabaliņos, pielej mazliet ūdens un sautē, līdz ķirbis mīksts. Atdzesē un sablendē. Pievieno iebiezināto pienu un ar mikseri saputo. Pievieno mīkstu sviestu, olas, citrona sulu, sāli, vaniļas cukuru, mannu, cepamo pulveri un visu rūpīgi samaisa. Lej ietaukotā cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 50 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka iesmiņu. Ja mīkla nelīp, tad ir gatavs. Izcepto kūku 20 minūtes atdzesē veidnē un tad ņem ārā un liek uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1371 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |