Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Pagatavo mīklu. Biezpienam pievieno cukuru, eļļu, pienu un sablendē. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli. Iesijā biezpiena masā un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē, liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno krējumu, kartupeļu cieti un labi samaisa. Cepamajā formā (24 cm) ar noņemamām malām klāj cepampapīru, malas ietauko un pārkaisa ar miltiem. Izrullē atdzesēto mīklu, klāj cepamajā formā un veido maliņas. Uzber ogas un pārlej ar krējuma pildījumu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45-50 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1258 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |