Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam zemenes dekorēšanai Pagatavošana Olas saberž ar cukuru, liek karstā ūdens peldē un puto, līdz cukurs izkusis. Pievieno mīkstu sviestu un puto, līdz veidojas viendabīga masa. Pievieno medu, sodu, samaisa. Noņem no karstās ūdens peldes, iesijā mīklu un samīca mīklu. Sadala mīklu 5-6 daļās, izrullē ripuļus. Plātī klāj cepampapīru, liek biskvīta ripuli. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 4-5 minūtes Izceptajiem biskvītiem uzliek apaļu šablonu un nolīdzina malas. Nogrieztās biskvīta drupačas atstāj dekorēšanai. Pagatavo krēmu. Krējumam pievieno pūdercukuru un puto, līdz veidojas viendabīgs, biezs krēms. Liek biskvītu, smērē krēmu, tad atkal biskvīta ripu un atkal krēma kārtu. Tā, līdz saliktas visas kārtas. Malas un virsu smērē ar atlikušo krēmu, dekorē ar zemenēm un starpās ber biskvīta drupačas.
Liek torti uz 8-12 stundām ledusskapī ievilkties.
Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 520 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |