Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Minhenes ābolu pīrāgs
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Gatavo mīklu. Krējumam pievieno izkausētu sviestu. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā krējuma masā un samīca mīklu. Klāj mīklu cepamajā formā un veido maliņas. Pagatavo pildījumu. Krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, olu un saputo. Tad iesijā miltus un samaisa. Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs. Sagrieztās ābolu šķēlītes kārto cepamajā formā un pārlej ar krējuma masu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45-50 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 843 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |