Sastāvdaļas
Biskvītam
sviests - 160 g
cukurs - 160 g
milti - 160 g
4 olas
cepamais pulveris - 1 tējk.
Pildījumam
nektarīni, persiki
vaniļas pudiņa pulveris - 1 pac.
50 gr. cukurs 50 g
piens - 400 ml
skābais krējums - 5 ēd.k.
Pagatavošana
Mīkstam sviestam pievieno cukuru un saputo.
Tad pievieno olas un vēlreiz saputo.
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā sviesta masā un samaisa mīklu.
Cepamajā formā klāj cepampapīru, lej mīklu.
Nomizo nektarīnus un persikus, sagriež kubiņos, liek mīklā un nedaudz iespiež.
Liek uzkarsēt''a cepeškrāsnī un cep 175 grādos apmēram 30 min.
Tikmēr pagatavo pildījumu.
Uzvāra 350 ml piena ar cukuru. Krūzītē samaisa atlikušos 50 ml piena ar pudiņa pulveri, iegūto masu, pielej pienam, karsējot sabiezina. Vēl siltam pudiņam piemaisa krējumu.
Kad kūka cepusies 30 minūtes, lej virsū pudiņa masu, cep vēl apmēram 15- 20 min.
Lai labi garšo!
|