5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi

Putukrējuma kūka ar ceptiem āboliem

Sastāvdaļas 

cepumi dāmu pirkstiņi
brūkleņu ievārījums
saldais krējums
cukurs
vaniļas cukurs
ar kanēli un cukuru cepti āboli (atdzisuši)

Pagatavošana

Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru.

Tortes formā ar noņemamām malām visas sastāvdaļas kārto kārtās. Liek dāmu pirkstiņus, brūkleņu ievārījumu, putukrējumu, ar kanēli un cukuru ceptus ābolus.

Tad atkal cepumi un atkārto pārejās kārtas, virsējai kārtai ceptie āboli, brūkleņu ievārījums un tortes želeja.

Liek ledusskapī uz pāris stundām.

Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (25.07.2018)
Skatījumu skaits: 638 | Atslēgvārdi: Augļu kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0