Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Drupačām Pagatavošana Miltus sajauc ar pūdercukuru, cepamo pulveri, pievieno mīkstu sviestu un saberž drupačās. Kefīru sakuļ ar olu, vaniļas cukuru, sāli, pievieno mīklas drupačām un samaisa mīklu. Nomizo rabarberus un ābolu, sagriež gabaliņos. Lej mīklu cepamajā formā, liek virsū rabarberus un ābolus. Pagatavo mīklas drupačas. Miltus sajauc ar brūno cukuru, kanēli. Pievieno aukstu sviestu un saberž drupačas. Pārbārsta rabarberu-ābolu pildījumu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 40-45 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1134 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |