Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Aukstu sviestu sagriež gabaliņos, pievieno miltus, cukuru un saberž drupačās. Sadala mīklas drupačas divās daļās. 2/3 drupaču pievieno 2 ēdamkarotes ledaini auksta ūdens un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 20 minūtēm ledusskapī. 1/3 drupaču pievieno samaltas mandeles, samīca un liek ledusskapī. Nomizo rabarberus un sagriež gabaliņos. Biezpienam pievieno cukuru, olu, vaniļas cukuru, krējumu un samaisa. Pievieno rabarberus, samaisa. Izrullē atdzesēto mīklu, klāj cepamajā formā un veido maliņas. Lej biezpiena pildījumu un virsū sadrupina mandeļu mīklas drupačas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35-40 minūtes, līdz pīrāgs zeltaini brūns. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1182 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |