Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno cukuru un saputo. Pievieno olu un vēlreiz saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā sviesta masā un samīca mīklu. Ja nepieciešams (mīkla drupačaina), pievieno vienu ēdamkaroti auksta ūdens. Liek mīklu cepamajā formā, veido maliņas un pamatu sadursta ar dakšiņu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 220°C apmēram 10 minūtes. Tikmēr pagatavo pildījumu. Rabarberus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos. Krējumam sakuļ ar cukuru un olu. Izceļ no cepeškrāsns izcepto pamatu. Uzber rabarberus, liek virsū zemenes un pārlej ar krējuma masu. Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 20-25 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 772 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |