Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Mīkstu sviestu sagriež gabaliņos, pievieno miltus un saberž drupačās. Tad pievieno pūdercukuru, sāli, olu, vaniļas cukuru un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī. Atdzesēto mīklu liek cepamajās formiņās un veido maliņas. Sadursta ar dakšiņu, pārklāj ar cepampapīru, uzber virsū pupiņas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Izceptos groziņus atdzesē. Pagatavo pildījumu. Iebiezinātajam pienam pievieno mīkstu sviestu un saputo viendabīgu masu. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Nomizo banānu, sagriež ripiņas un kārto atdzesētajos groziņos. Pārlej ar krēmu un pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1333 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |