Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Turīnas ābolu pīrāgs ar rozmarīnu
Sastāvdaļas jogurts bez piedevām - 250 g Pagatavošana Sasmalcina rozmarīnu. Miltiem pievieno cepamo pulveri, sagriezto rozmarīnu un sajauc. Jogurtam pievieno olas, pūdercukuru, eļļu un saputo. Pievieno miltu masu un samaisa. Nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež nelielos gabaliņos, pievieno mīklai un samaisa. Ietauko cepamo formu un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 60 minūtes, līdz pīrāgs zeltaini brūns. Izcepto pīrāgu atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 749 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |