5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi

Turīnas ābolu pīrāgs ar rozmarīnu

Sastāvdaļas

jogurts bez piedevām - 250 g
2 olas
pūdercukurs - 250 g
vaniļas cukurs - 1 pac.
augu eļļa - 90 ml
milti - 300 g
cepamais pulveris - 2 tējk.
rozmarīns - 1 ēd.k.
4 āboli

Pagatavošana

Sasmalcina rozmarīnu.

Miltiem pievieno cepamo pulveri, sagriezto rozmarīnu un sajauc.

Jogurtam pievieno olas, pūdercukuru, eļļu un saputo. Pievieno miltu masu un samaisa.

Nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež nelielos gabaliņos, pievieno mīklai un samaisa.

Ietauko cepamo formu un lej mīklu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 60 minūtes, līdz pīrāgs zeltaini brūns.

Izcepto pīrāgu atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (18.04.2018)
Skatījumu skaits: 749 | Atslēgvārdi: Augļu kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0