Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi |
Visvienkāršāk pagatavojamais ābolu pīrāgs
Sastāvdaļas milti - 1 glāze Pagatavošana Miltus sajauc ar mannu, cukuru un cepamo pulveri. Nomizo ābolus, izgriež serdes un sarīvē uz rupjās rīves. Cepamajā formā klāj cepampapīru, ber 1/4 no miltu maisījuma un izlīdzina. Klāj virsū 1/3 sarīvēto ābolu un pārklāj ar 1/2 no atlikušā miltu maisījuma. Tad klāj ābolu kārtu, ber virsū atlikušo miltu maisījumu. Pārklāj ar atlikušajiem āboliem, pārkaisa ar vaniļas cukuru un uzrīvē virsū sviestu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 779 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |