5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi

Zefīra kūka ar putukrējumu un zemenēm

Sastāvdaļas

 
zefīrs - 600 g
zemenes - 1 kg
cukurs - 150 g
saldais krējums - 500 ml
vaniļas cukurs - 1 pac.
 
Pagatavošana
 
Sablendē 800 g zemeņu.
 
Zefīrus pārgriež uz pusēm. Katru pusīti gareniski pārgriež vēlreiz, lai no viena zefīra iegūtu 4 zefīra ripiņas.
 
Saldajam krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo stingrās putās.
 
Tortes formā ar noņemamām malām liek kārtu zefīra, klāj kārtu putukrējuma un virsū sablendētās zemenes. Tad atkal zefīru, kārtu putukrējuma un zemenes. Tā, līdz saliktas visas kārtas. Virsu pārsmērē ar putukrējumu un dekorē ar zemenēm.
 
Liek vismaz uz 6 stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (19.05.2019)
Skatījumu skaits: 548 | Atslēgvārdi: Augļu kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0