5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Augļu kūkas un pīrāgi

Zemeņu kārumiņš ar Selgas cepumiem

Sastāvdaļas

sviests - 150 g
Selgas cepumi - 2 pac.
saldais krējums - 500 ml
jogurts - 1 glāze
kanēlis - 1 tējk.
želatīns - 15 g
zemenes
 
Pagatavošana
 
Sasmalcina cepumus, pievieno izkausētu sviestu, pieber kanēli un samaisa viendabīgu masu. 
 
Klāj cepamajā formā un pieblietē. Liek uz 15 minūtēm ledusskapī.
 
Pagatavo pildījumu.
 
Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un uzbriedina.
 
Saputo saldo krējumu. 
 
Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, pievieno jogurtam un labi samaisa.
 
Tad pievieno putukrējumam, samaisa un lej uz cepumu pamata. Ja vēlas, uz cepumu kārtas var likt kivi ripiņas vai aprikožu gabaliņus.
 
Dekorē ar zemenēm un liek uz divām stundām ledusskapī.

Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (20.07.2018)
Skatījumu skaits: 994 | Atslēgvārdi: Augļu kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0