Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Pilngraudu miltiem pievieno auzu pārslas, cukuru, cepamo pulveri, sāli un sajauc. Aukstu sviestu sagriež nelielos gabaliņos, pievieno miltu maisījumam un saberž drupačās. Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, olas, krējumu un saputo. Bumbierus nomizo, izņem serdes un sarīvē uz rupjās rīves. Pievieno biezpiena masai un samaisa. Cepamajā formā klāj cepampapīru, liek 2/3 mīklas drupaču, lej biezpiena masu un pārkaisa ar atlikušajām drupačām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 190°C apmēram 40-45 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1003 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |