Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Mīkstu sviestu saputo ar cukuru. Auzu pārslas sasmalcina, sajauc ar cepamo pulveri, pievieno sviesta masai un saberž drupačās. Liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Olām pievieno cukuru un saputo. Tad pievieno biezpienu un vēlreiz saputo.
Cepamajā formā klāj cepampapīru un liek 2/3 mīklas drupaču. Liek virsū biezpiena pildījumu, pārbārsta ar ogām un viegli iespiež pildījumā. Beigās pārbārsta ar atlikušajām mīklas drupačām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 550 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |