Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Biezpiena galetes ar augļu pildījumu
Sastāvdaļas biezpiens - 250 g ogas un augļi Pagatavošana Biezpienam pievieno mīkstu sviestu, cukuru un saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā biezpiena masā un samīca mīklu. Izrullē mīklu apmēram 0.5 cm biezumā un izgriež plācenīšus 20 cm diametrā. Ietin pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī. Kārto virsū bumbieru šķēlītes, plūmes, avenes, aizloka maliņas un pārkaisa ar cukuru. Ogu un augļu kombināciju var izvēlēties dažādu, kas nu kuram labāk garšo. Plātī klāj cepampapīru un liek mīklas plāceņus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20-25 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 514 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |