Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Miltiem pievieno kakao, 2 ēdamkarotes cukura, ½ tējkaroti cepamā pulvera un samaisa. Tad miltu masai pievieno sviestu un ar nazi sakapā, līdz veidojas smalkas drumstalas. Cepamajā formā ber pusi sviesta drumstalu un vienmērīgi izlīdzina. Tad ieber ogas, izlīdzina un pārkaisa ar cieti, lai ogas saglabātos sulīgas. Nākošajā kārtā liek biezpiena masu, izlīdzina. Virsū ber atlikušās sviesta drumstalas un izlīdzina. Liek cepeškrāsnī un cep 150°C apmēram 60 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 653 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |