Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam pūdercukurs pārkaisīšanai Pagatavošana Pagatavo mīklu. Saputo sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru. Tad pievieno olu, olas dzeltenumu un vēl saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa mīklu. Pagatavo pildījumu. Biezpienu izberž caur sietiņu, pievieno olu dzeltenumus, cukuru, izkausētu sviestu, vaniļas pudiņu un labi samaisa. Olu baltumiem pievieno vienu ēdamkaroti pūdercukura, saputo stingrās putās un iecilā biezpiena masā. Cepamajā formā klāj mīklu. Persikiem nolej sīrupu, kārto uz mīklas un liek virsū biezpiena pildījumu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 50 minūtes, tad samazina temperatūru līdz 150°C un cep vēl apmēram 10-15 minūtes. Izcepto pīrāgu 10 minūtes atdzesē izslēgtā cepeškrāsnī, tad izceļ no cepeškrāsns un atdzesē pilnībā un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 420 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |