Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Pagatavo mīklu. Pievieno olu un samaisa. Miltiem pieber cepamo pulveri, kakao, sāli, sajauc un pievieno sviesta masai. Samīca mīklu. Atdala apmēram ceturto daļu mīklas un ieliek ledusskapī. Pārējo klāj cepamajā formā un veido apmēram 5-6 cm augstas maliņas un ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm. Tikmēr pagatavo pildījumu. Pievieno olas, vaniļas cukuru, citrona sulu, cukuru, krējumu, kartupeļu cieti un saputo ar mikseri vienveidīgā masā. Izņem no ledusskapja cepamo formu ar mīklu, lej biezpiena pildījumu un vienmērīgi izlīdzina. Tad izrullē atlikušo mīklu, noplēš plānas strēmelītes un klāj gar maliņu visapkārt tortei. Pārējo mīklu saplēš ne pārāk lielos gabaliņos un klāj uz biezpiena pildījuma. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 1 stundu. Izcepto torti atdzesē, griežam gabaliņos un cienājamies. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 388 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |