Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Biezpiena kūka ar avenēm, bez cepšanas
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Pagatavošana Sasmalcina cepumus, pievieno mīkstu sviestu un samaisa viendabīgu masu. Cepamajā formā ar noņemamām malām klāj cepumu masu un izlīdzina. Želatīnam uzlej ūdeni un uzbriedina. Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un sablendē. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz padzesē, pievieno biezpiena masai un labi samaisa. Uz cepumu pamata kārto avenes, klāj virsū biezpiena masu, izlīdzina. Liek uz 3 stundām ledusskapī sastīvēt. Sastīvējušo kūku izceļ no formas, dekorē ar avenēm. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1135 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |