Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Biezpiena kūka ar banāniem un ķiršu mērci
Sastāvdaļas biezpiens - 500 g Pagatavošana Biezpienam pievieno jogurtu, medu un saputo. Nomizo banānus un sablendē. Biezpiena masai pievieno olas, sablendētos banānus un vēlreiz visu saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā biezpiena masā un samaisa mīklu. Ietauko cepamo formu un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram vienu stundu. Izcepto pīrāgu 15 minūtes lēnām atdzesē izslēgtā cepeškrāsnī, tad izņem no krāsniņas, atdzesē pilnībā un liek uz 5 stundām ledusskapī. Pasniedz ar ķiršu mērci. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 722 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |