5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi

Biezpiena kūka ar banāniem un ķiršu mērci

Sastāvdaļas

biezpiens - 500 g
jogurts bez piedevām - 120 g
2 olas
medus - 20 g
milti - 60 g
cepamais pulveris - 5 g
3-4 banāni
ķirši - 250 g

Pagatavošana

Biezpienam pievieno jogurtu, medu un saputo.

Nomizo banānus un sablendē.

Biezpiena masai pievieno olas, sablendētos banānus un vēlreiz visu saputo.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā biezpiena masā un samaisa mīklu.

Ietauko cepamo formu un lej mīklu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram vienu stundu.

Izcepto pīrāgu 15 minūtes lēnām atdzesē izslēgtā cepeškrāsnī, tad izņem no krāsniņas, atdzesē pilnībā un liek uz 5 stundām ledusskapī.

Pasniedz ar ķiršu mērci.

Lai labi garšo!

 

Kategorija: Biezpiena kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (17.09.2018)
Skatījumu skaits: 722 | Atslēgvārdi: Biezpiena kūkas | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0