Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Selgas cepumi ar šokolādes garšu Glazūrai Pagatavošana Želatīnam uzlej 50 ml auksta ūdens un uzbriedina. Biezpienam pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru, krējumu un sablendē. Pievieno sarīvētu citrona miziņu, samaisa. Karstā ūdens peldē izkausē želatīnu, nedaudz padzesē, pievieno biezpiena masai un nedaudz uzputo. Cepamajā formā klāj pārtikas plēvi vai foliju. Klāj kārtu biezpiena masas un liek virsū cepumu kārtu. Tad klāj atkal biezpiena kārtu un virsū cepumu kārtu. Tā, līdz cepamā forma piepildīta. Liek formu ledusskapī uz vairākām stundām sastīvēt. Kad torte pilnībā sastīvējusi, to izgāž uz paplātes un noņem pārtikas plēvi. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno sviestu un samaisa viendabīgu masu. Pārlej torti un liek ledusskapī sastīvēt.
Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 991 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |